fbpx

De vilde svaner (Sussi Bechs Samlede Værker 7)

425,00 kr.

Sussi Bechs samlede værker, bind 7

Fra 9 år og opefter. En prisbelønnet, dansk tegneserieklassiker.

Dette er 7. bind af Sussi Bechs Samlede Værker, der også omfatter »Dalila den Drevne«, »Aida Nur« og »Nofret«. I alt 7 luksusbind med masser af ekstramateriale.

Zainab, De vilde svaner og Egtved Pigen

Zainab var Sussi Bechs debutalbum og solgte i 1985 over 10.000 eksemplarer på tre uger. Historien er inspireret af »1001 Nat«. Bagdads kalif, Harun al-Rashid, vil bortgifte sin søster, Abassah, til sin bedste ven, Giarfar, så Harun kan være sammen med dem, uden at hun skal bære slør. Men de må ikke fuldbyrde ægteskabet! Abassahs nye veninde, Zainab, har også sine problemer, for hendes forlovede, Ali, er dømt til døden for højforræderi.

De vilde svaner er fortællingen om Elisa, hvis seks brødre bliver forvandlet til svaner af deres onde stedmoder. For at bryde forbandelsen må Elisa sy seks særke af brændenælder, men uden at sige et ord – ellers dør brødrene!

Egtved Pigen Aia er høvdingedatter, og hendes far, Algot, hersker over Ådalen. Storbonden Vult vil have sin søn, Solfin, gift med Aia og forene Ådalens to store slægter. Men smedelærlingen Ugi, der er en af de fremmede, har også forelsket sig i Aia.

Inklusive 33 siders ekstramateriale med masser af eksempler fra Sussi Bechs arbejdsproces og aldrig før offentliggjorte tegninger, og hvor Sussi selv fortæller om arbejdet og hendes tanker med historierne.

Udgivelsen er i ekstra stort format, trådhæftet og trykt på 130g silk artpaper.

184 sider, alle i farver
Hardback, 31,5 x 23,5 cm