fbpx

Punk Life Crisis: Forside A eller B?

Punk Life Crisis graphic novel tegneserie af Simon Petersen

Klik og bestil Punk Life Crisis10. september udgiver vi Simon Petersens “Punk Life Crisis” – en graphic novel om bandet P.M.B.s totalt mislykkede turné ned gennem Europa med Simon selv i hovedrollen som hæs forsanger i midtvejskrise.

A eller B?

Men HVILKEN FORSIDE skal vi bruge på dette store, blivende tegneserieværk om den moderne mands flugt fra ansvar, terminer og bleskift? DU kan være med til at vælge! ind på vores facebookside og skriv “A” eller “B” i kommentarfeltet – så vælger Simon måske dit forslag.

Punk Life Crisis graphic novel tegneserie af Simon Petersen

Historien i “Punk Life Crisis”

Simon nærmer sig de 40 år, og alle hans venner, der har levet det seje pånker-liv i Ungdomshuset, er efterhånden blevet gravide eller har gjort deres partner gravid. Det er slut med koncerter og drukture, vennerne er flyttet til Vanløse og har skiftet læderjakken ud med en fornuftig vindjakke. Deres planer om at bruge økologiske stofbleer er hurtigt blevet til billige supermarkedsbleer og virkeligheden er sat ind. Kampen mod kapitalismen må udsættes, og det forhadte “lortesystem” har skaffet en lejlighed og børnepenge til dem. Kun Simon holder fanen højt og drømmer stadig om at blive forsanger i et punkband, inden det er for sent.

En aften giver Simon den fuld gas til et metal karaoke arrangement i spillestedet Kødkværnen, og miraklet sker: En dude ved navn Mikkel tilbyder ham posten som forsanger i sit nye punkrock-band. Det viser sig dog hurtigt, at bandmedlemmerne er meget forskellige og har svært at blive enige om det fælles projekt.

Herunder: Bandets første koncert

Punk Life Crisis graphic novel tegneserie af Simon Petersen