Dalila den Drevne (Sussi Bechs Samlede Værker 1)

299,00 DKK

Sussi Bechs samlede værker, bind 1

Claus Deleuran prisen nomineret.pngNu i 3. oplag!

Fra 8 år og opefter. En dansk tegneserieklassiker!

1001 Nat som tegneserie

Historien om Dalila den Drevne foregår i Bagdad på Harun al-Rashids tid omkring år 800 e.v.t. Tegneserien er baseret på et eventyr fra 1001 Nat.

Kaliffen har givet de to værste skurke i Bagdad høje embeder pga. deres evner som svindlere. Enken Dalila, med tilnavnet “den drevne”, stiler også efter en velbetalt stilling indenfor det offentlige, og sammen med sin datter Zainab gør hun nu alt for at henlede kaliffens opmærksomhed på deres kvalifikationer.

Dette er 1. bind af Sussi Bechs Samlede Værker, der også omfatter “Aida Nur”, “Nofret”, “Zainab” og Sussi Bechs øvrige produktion. I alt 7 luksusbind med masser af ekstramateriale.

Se også de øvrige bind i serien.

Ungdomsværk af Sussi Bech

»Dalila den Drevne« er et ungdomsværk af Sussi Bech, fortalt med et sprudlende overskud og smittende humør. Serien har tidligere været udgivet i to album i sort/hvid. Hermed i samlet udgave og for første gang i farver!

Ekstramateriale

Denne udgave indeholder desuden 20 siders ekstramateriale, hvor Sussi fortæller om tilblivelsen af »Dalila den Drevne« og om dannelsesårene før gennembruddet som tegneserieskaber i 1980’erne – illustreret med masser af aldrig før offentliggjorte arbejder fra ungdomsårene!

Luksusudgave

Udgivelsen er i ekstra stort format, trådhæftet og trykt på 130g silk artpaper.

Tegneserie
Fra 9 år
120 sider, alle i farver
Hardback, 31,5 x 23,5 cm

Videopræsentation

Se albummet blive bladet igennem.