fbpx

“Prisvindende tegneserieskaber sætter punktum for sit hovedværk”

Flere medier har kontaktet Sussi Bech i anledning af det nye Nofret-album “Tutankamon”, der er markerer en afslutning på et hovedværk i dansk tegneseriehistorie og sætter et forrygende punktum for Sussi Bechs tegneserieklassiker om prinsessen Nofrets eventyr i det gamle Egypten:

Sussi interviewet til Nordjyske

Sussi Bech var søndag den 24. april på forsiden og på side 6-7 af Nordjyskes Indsigt-tillæg, hvor hun fortalte om at afslutte Nofret-serien rigtigt, om at møde læsere, der har læst til egyptolog på grund af Nofret og om at være kvindelig tegneserieskaber i 1985 og i 2022.

Har du abonnement, er her linket til artiklen.

Interviewet er gennemført af Kiri Kim Lassen Jensen og blev også bragt lørdag i Sjællandske Mediers Weekend-tillæg (Frederiksborg Amts Avis, Dagbladet, Nordvestnyt og Sjællandske).

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: “Skyhøj kvalitet. En værdig afslutning på serien.”

Sussi interviewet til Frederiksborg Amts Avis

På selve udgivelsesdagen, den 29. april, bragte Frederiksborg Amts Avis endnu et interview med Sussi Bech, hvor Joram Menzer havde besøgt Sussi i hjemmet i Birkerød for at tale om, hvordan det er at sætte punktum for 36 års arbejde, om Amarna-perioden, om at vinde den svenske Adamsonstatyetten ligesom Barks og Hergé, om anmeldelser og om kommende tegneserieprojekter.

Interviewet med Sussi kan læses her.

Sussi interviewet i P1 Kulturnyt

Også Danmarks Radio havde bud efter Sussi i anledning af det nye Nofret album, da hun onsdag den 28. april var gæst i radioprogrammet Kulturen på P1, hvor hun snakkede med vært Jesper Dein i 15 minutter. Du kan høre interviewet her.