fbpx

Mumierne er løs i nyt Kurt Dunder album!

Nyt 36 siders farvealbum samler 3 Kurt Dunder-eventyr for første gang på dansk!

Mumier, hvaler og dæmoner!

Kurt Dunder bliver slugt af Moby Dick, ramt af faraos forbandelse og forfulgt af dæmoner på Bloksbjerg – alt sammen i det nyeste album med den populære helt, som Forlaget Eudor udgiver 11. maj.

Albummet samler tre korte historier med Kurt Dunder, den trofaste ven Bill Milton og chimpansen Attila, der ikke tidligere har været udgivet i farver på dansk.

Kald mig Ishmadunder!

I det første eventyr er vore venner sejlet ud på fisketur ved Nova Scotia på Canadas østkyst, da de mødes af en stime laks i panisk flugt fra hvalen Moby Dick. Med en veloplagt historie af Peter Becher Damkjær og illustrationer af Frank Madsen. Har aldrig været udgivet på dansk tidligere.

Den månesyge mumie!

I det andet eventyr bliver Kurt ringet op midt om natten af inspektør Ibsen fra Etnografisk Museum: Kong Seti II’s mumie har igen forsøgt at stikke af fra museet og også denne gang ved fuldmåne! Historien er skrevet af Ingo Milton, layoutet af Frank Madsen og illustreret af Sussi Bech. Seriens 6 sider er nyfarvelagt af Sussi specielt til albumudgaven.

Kurt Dunder og nazi-guldet!

Det tredje eventyr foregår i Goslar, Harzen. Kurt fortæller om nazisternes guldskat, som Heinrich Himmlers organisation Ahnenerbe skulle have skjult på egnen i 2. verdenskrigs sidste dage. Kurt og Bill følger sporet, der ender på toppen af Bloksbjerg. Et 24 siders Kurt Dunder-eventyr skrevet og tegnet af Frank Madsen på 24 timer under Tegneserie-marathon i 2009. For første gang i albumformat på dansk.

BESTIL albummet i vores webshop!

Du finder albummet i tegneseriebutikkerne Fantask, Faraos Cigarer, Trianglens Antikvariat og Fyns Antikvariat, ligesom din lokale boghandler kan bestille det hjem, hvis de ikke har det i butikken allerede. Du kan også bestille “Kurt Dunder og Den månesyge Mumie” online fra f.eks. Arnold Busck, William Dam og iMusic.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.