fbpx

Aida Nur-konkurrencen afgjort af forlagskatten Ming-Ming

Forlagskatten Ming-Ming trækker lod i Forlaget Eudors store Aida Nur-konkurrence på Facebook

Sussi Bechs Samlede Værker 2: Aida Nur Vinderen af vores Aida Nur-konkurrencefacebook er fundet!

Det var forlagskatten Ming-Ming, der trak lod og udpegede Martin som vinder! Vi siger til lykke til Martin og tak til alle, der deltog i konkurrencen! Martin bliver kontaktet direkte, så vi kan få navnene på dem, Sussi skal signere bøgerne til, og aftale nærmere om forsendelsen.

Klik og bestil Aida Nur her!

Aida Nur er 2. bind i syvbindsværket Sussi Bechs Samlede Værker, der samler Sussis 19 klassiske tegneseriealbum fra perioden 1985-2012 i 7 luksusbind.

Vi udskrev konkurrencen på vores Facebook-side 31. januar. For at deltage skulle man fortælle om den bedste/sjoveste læseoplevelse, man har haft med Sussi Bechs Aida Nur (eller en anden af hendes tegneserier) og hvorfor man gerne ville vinde. Det var der mange, der gjorde – og Sussi blev rigtig glad og overrasket over at læse svarene.

Svarene

“Zainab was one of my first true love experiences with comic books. I borrowed it again and again from the library, and however many times I read it, seeing Zainab drinking that “special potion” and doing the camel dance always made me guffaw ❤”
– Anja

“Jeg husker ikke præcist den første gang jeg læste Aida Nur eller Nofret. Men Nofret har været en fast del af mine lån på det lokale bibliotek lige siden jeg de begyndte at udkomme i ’86, hvor jeg jeg var startet i skole. Jeg lånte dem så mange gange, at bibliotikaren sagde til mig, at jeg skulle huske på, at de andre børn også skulle have en chance for at læse dem…”
– Frederik

“Jeg vælger at købe Aida Nur ( Sussi Bechs Samlede Værker 2 ) … også til to af mine tegneseriegale venner og få dem signeret ved lejlighed til dem.”
– Mikael

“En af de bedste oplevelser er klart, da jeg var på tegneserie messe (Mener det var Bog Forum, BC, dengang man kunne det) og se Sussi sidde og signere og lave en lille “dulle”-tegne i den bogen man køber. Der er noget skønkt i at sidde og læse en bog, som man ved forfatteren/kunstneren selv har siddet med også.”
– Martin

“Jeg lånte Aida Nur på biblioteket og købte efterfølgende Nofret 1-10 i ét hug. Men mangler stadig Aida. Det bør I rette op på 🙂”
– Erik

“Jeg har de to albums, det er efterhånden en del år siden, jeg læste dem, men jeg husker den 20er-30erne stemning i både ord og billeder. Glæder mig til at læse serien igen.”
– Asger

“Nofret-historierne gav den 12-årige version af mig en sej, snu og snarrådig kvindelig heltinde at spejle mig i på et tidspunkt, hvor det var en akut mangelvare. Desuden pustede historierne ild i min interesse for oldtiden… Jeg har som voksen besøgt Egypten 10 gange og mange andre steder med interessante levn, men mangler stadig at se Knossos på Kreta. Tak for det!”
– Maria

“Jeg var målløs da jeg læste dem første gang. Endelig en værdig dansk Tintin-stil, vi kan være stolt af. Og Tomas Shik Rasmussen bliver den jeg vil dele med. Har aldrig set ham, men han hjælper mig med at finde alle de albums, jeg mangler 🙂
– Claus

“De jeg var yngre så jeg Jakob Stegelmann fortælle om denne tegneserie i Trolspejlet. Det var helt vildt fascinerende hvor spændende historien var. Den gang kunne man ikke bestille og købe tegne serier så det var den lokale bibliotek. jeg tror jeg har lånt tegneserien mere end 20-30 gange. Gode minder fra barndommen som jeg håber på bliver genskabt 🙂
– Jala

“Jeg vil SÅ gerne vinde et eksemplar til mig selv og Rasmus. Jeg har nemlig kun bind 1 – til gengæld er det verdens bedste 🥰”
– Pia

“Jeg har oplevet at møde Aida Nur i en drøm, det var en ret fed oplevelse.😍”
– Henrik

Lodtrækningen

Herunder: Dokumentation af lodtrækningen: