Om os

Forlaget Eudor ejes af Frank Madsen Studio (CVR 53431151) og Sussi Bech.

Det er forlagets ambition at udgive gode børnebøger og sjove tegneserier både i trykt form og som e-bøger. I 2017 udgiver vi 8 trykte bogtitler og ca. 20 e-bogstitler. Vores forfattere og illustratorer tæller kendte og etablerede navne som Sussi Bech, Jan Mogensen, Peter Gotthardt, Frank Madsen, Ingo Milton, Bente Bech, Margot Andreasen, Lene Ewald Hesel, Simon Bang og H.C. Andersen.

Du kan købe vores børnebøger og tegneserier direkte fra vores webshop, bestille dem hos din lokale boghandler (butik eller internet) eller låne dem på biblioteket (og eReolen). Vores webshop ekspederer alle ordrer samme dag, hvis de er modtaget hverdage inden 12.00 og ellers senest næstfølgende hverdag. Gratis fragt ved ordrer over 300,00 DKK.

Følg med i forlagets aktiviteter ved at læse vores forlagsblog, abonnere på vores nyhedsbrev (tilmeld dig i bunden af denne side) og følge os på facebook og instagram.

Information om vores handelsbetingelser, data- og privatlivspolitik og cookiepolitik.

Kontakt:

Forlaget Eudor
Att: Frank Madsen
Brandts Vænge 11
DK-3460 Birkerød

post@eudor.dk
Telefon +45 45829545 (hverdage 10-16)

Uopfordrede manuskripter

Hvis du sender os manuskripter uopfordret, så regn med, at der kan gå tid, før vi har tid til at svare – og at vi er et lille forlag, der kun har råd til at udgive de bedste bøger. Husk at vedlægge en frankeret svarkuvert, hvis du vil have dit materiale retur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.