Eks Libris 8: Dr. Lidegaard og Mr. Hyde

149,50 DKK

Nu er den 8. samling af tegneserien Eks Libris udkommet. 52 hylende morsomme striber med tegneserien Eks Libris – kendt fra Weekendavisens bogtillæg. Med udgangspunkt i litteraturens lille verden stiller tegnerne Frank Madsen og Sussi Bech satirisk skarpt på de debatter og emner, der har optaget danskerne det seneste år.

Bestil i dag og modtag din tegneserie med posten i løbet af få dage!

Bollerum og Pol Pot

  • Hvem var egentlig rådgiver for Anders Fogh, da Danmarks udenrigspolitik ifølge Bo Lidegaard endte i ren katastrofe?
  • Vil det nogensinde lykkes Svend Branddam, forfatter til “Giv Slip”, at slappe af og få tid til sin familie?
  • Hvordan adskiller Sørine Gotfredsens nye bog sig fra de seneste værker af Thomas Piketty, Hillary Rodham Clinton og Ritt Bjerregaard?
  • Er bollerum løsningen på bibliotekernes krise? Eller forveksler politikerne deres egne behov med borgernes?
  • Hvad er værst? Pol Pots regime eller regeringens udflytningsplan? Forfatteren Zenia Nyker sætter tingene i perspektiv.

Det var altsammen vigtige og væsentlige emner, som optog danskerne i 2017-18 og som Eks Libris tog under kærlig behandling i de ugentlige striber i Weekendavisen.

Svensk sommertema

Som sædvanlig rundes tegneserien af med årets sommertema, denne gang “Zenia Nykers forunderlige rejse gennem Sverige”, hvor Zenia Nyker forlader den danske pøl af intolerance og som en anden Nils Holgersen drager på en farefuld færd henover det humanistiske Sverige.

Om tegneseriens ophavsmænd

frank-madsen-comics-bande-dessinee-dessinateur sussi-bechFrank Madsen og Sussi Bech modtog Hanne Hansen Prisen i 2017. Frank Madsen har de seneste 3 år været nomineret til Claus Deleuran Prisen i kategorien “Bedste danske tegneserieforfatter”.