Eks Libris 4: Lotte går til parterapi!

129,50 DKK

Bestil tegneserien i dag og få den leveret med posten i løbet af få dage!

Dette album er 4. samling af tegneserien Eks Libris fra Weekendavisen. 52 satiriske tegneserieskildringer af litteraturens verden, skrevet af Frank Madsen og tegnet af Sussi Bech.

Forord af Rokokopostens Mikkel Andersson:

“Striben er et fremragende eksempel på det kreative raffinement, som præger Eks Libris, hvor de sproglige og visuelle pointer uundværligt supplerer hinanden. Den illustrerer også, hvordan Sussi Bech og Frank Madsen kompromisløst taler op til deres publikum, der uden videre antages at kende polemikken om og indholdet af retskrivningsreformen af 1948.

Klik og læs en smagsprøve

Lotte-bøgerne bliver relanceret:

Redaktør relancerer Lise Lotte-bøgerne, Finn Sysholm tror han er en bjørn efter at være blevet hypnotiseret mod sin skriveblokering, vi præsenteres for Yahia Hassan som krammebamse, Biker Bjarne og Den hemmelige Socialdemokrat besøger forlaget, vi overværer slagsmålet om Bent Jensens “Ulve, får og vogtere” og vi slutter med seks sommerstriber, hvor kulturminister Marianna Jelved og hendes departementschef drager baglandet rundt for at uddele provenuet fra tipsmidlerne, inden Enhedslisten opdager, at S-R-regeringen ligger inde med ubrugte midler.