fbpx

Dyrenes ABC

249,00 kr.

Billedbog, hardcover
60 sider i farver
29,5 x 25 cm (tværformat

Tekst af Lene Ewald Hesel
Illustrationer af Simon Bang

Velegnet til højtlæsning fra 3 år.

Da Dyrenes ABC udkom i 1998, var den en omgående billedbogs-klassiker. Børnene skulle sammen med deres far og mor gætte, hvilket dyr der hørte sammen med hvilket bogstav. Godt hjulpet på vej af Lene Ewald Hesels finurlige tekster og Simon Bangs flotte, naturalistiske tegninger af dyr. Hvert opslag i denne billedbog er en sproglig og æstetisk nydelse, uanset om man er voksen eller barn.

Dyrenes ABC er solgt i mange tusind eksemplarer og genoptrykt flere gange, men har de seneste år været udsolgt fra forlaget — troede man da. Men illustrator Simon Bang fandt dette efterår nogle kasser med de allersidste eksemplarer i perfekt stand. Disse tilbydes nu i Forlaget Eudors webshop til kun 249,00 DKK.

NB! Køber du ind på vegne af en skole/daginstitution, kan vi sende en elektronisk faktura. Send jeres bestilling til skole@eudor.dk sammen med dit navn og institutionens navn, adresse og EAN-nr.

Pressen skrev:

“Ethvert ordentligt hjem bør stille denne her ved siden af Halfdans.””
Weekendavisen, oktober 1998

Bestil bogen til dit eget barn, til et barnebarn eller til dine venners børn — den oplagte fødselsdagsgave eller julegave!