Snus Mus

Snus Mus er verdens største detektiv (synes han selv). Sammen med sin trofaste sekretær og assistent Bente opklarer Snus mystiske sager, der ofte viser sig at have en naturlig forklaring. Billedbøgerne om Snus hyggelige detektivhistorier, som børn fra 3 år vil elske at få læst højt. Historierne er skrevet af Frank Bruun Madsen og illustreret af Sussi Bech.

Bagest i bøgerne kan man læse mere om de helt naturlige forklaringer, der ligger til grund for de sager, som Snus Mus skal opklare: Hvorfor kan man nogle gange se Månen og andre gange ikke, hvordan bliver en larve til en sommerfugl, hvorfor smelter en snemand og hvorfor lugter en gammelost?

KLIK HER for at bestille med rabat til skoler/daginstitutioner.

Om “Månetyven” og “Larven, der blev væk” skrev Bjarne W. Andreasen:

“Jeg har en stor interesse for skønlitterære bøger, som også formidler fakta. Her er to bøger, som gør det på en virkeligt god måde. Det er både en detektivhistorie med to små søde mus og en bog, hvor man bliver klogere på hhv. månens faser og sommerfuglens stadier. Jeg er virkeligt begejstret. I begge bøger er der et læsespor for barnet og et for den voksne. Det hele er fortalt i en krimi noir-tone, som passer godt til billederne af den selvfede detektiv med den tjenende assistent.”