fbpx

Snus Mus: Larven, der blev væk

99,00 kr.

En skøn billedbog på 32 sider, som børn fra 3 år vil elske at få læst højt.

Verdens største detektiv, Snus Mus, får en ny sag! Marie Marols bedste veninde, larven Linda, er pist forsvundet. Det eneste spor, hun har efterladt sig, er hendes pels, der er fuld af glitrende støv. Snus Mus afprøver straks alle sine kløgtige teorier: Er hun blevet bortført? Er det en tryllekunstner, der har været på spil? Eller er der mon en helt naturlig forklaring …

Snus Mus-bøgerne handler om naturens egne mysterier, fortalt for de yngste som en god detektivhistorie. Bagest i bøgerne kan man læse mere om de helt naturlige forklaringer, der ligger til grund for de sager, som Snus Mus skal opklare.

KLIK HER for at bestille med rabat til skoler/daginstitutioner.

“Jeg har en stor interesse for skønlitterære bøger, som også formidler fakta. Her er to bøger, som gør det på en virkeligt god måde. Det er både en detektivhistorie med to små søde mus og en bog, hvor man bliver klogere på hhv. månens faser og sommerfuglens stadier. Jeg er virkeligt begejstret. I begge bøger er der et læsespor for barnet og et for den voksne. Det hele er fortalt i en krimi noir-tone, som passer godt til billederne af den selvfede detektiv med den tjenende assistent.”
– Bjarne W. Andreasen