fbpx

Nofret – Samlede historier IV (Sussi Bechs Samlede Værker 6)

399,00 kr.

Sussi Bechs samlede værker, bind 6

Nu i 2. oplag!

Fra 9 år og opefter. En prisbelønnet, dansk tegneserieklassiker.

Splid i Egypten

Dette bind samler album 10-12 i serien om »Nofret«, Sussi Bechs prisbelønnede, danske tegneserieklassiker om en kretensisk prinsesses oplevelser i oldtidens Ægypten:

I Kiya kan farao Akhnaton ikke glemme sin smukke andenhustru og befaler hende at vende tilbage til kongepaladset. Men Kiya er død, og hendes tjenere tvinger hendes tvillingesøster Nofret til at indtage hendes plads. I faraos palads venter Kiyas mordere.
I Bagholdet i Tempelsøen er Nofret flygtet til Memphis, centrum for Amon-tilhængernes modstand mod faraos Aton-kult. Snart efterstræbes hun af begge parter i konflikten, og hun havner i centrum, da opgøret mellem Aton- og Amon-tilhængere bryder ud i lys lue.
I Nilens fange har Amon-tilhængerne vundet kontrollen over Memphis. Nofret prøver at holde sig neutral, men på vej væk fra byen havner hun i kløerne på Eje. Hårdt såret har faraos førsteminister overlevet kampene og gemmer sig på sin udbrændte nilbåd.

Dette er 6. bind af Sussi Bechs Samlede Værker, der også omfatter “Dalila den Drevne”, “Aida Nur”, Zainab” og Sussi Bechs øvrige produktion. I alt 7 luksusbind med masser af ekstramateriale.

Dette bind indeholder desuden 30 siders ekstramateriale. Masser af eksempler fra hendes arbejdsproces og aldrig før offentliggjorte tegninger.

Udgivelsen er i ekstra stort format, trådhæftet og trykt på 130g silk artpaper.

184 sider, alle i farver
Hardback, 31,5 x 23,5 cm