fbpx

Nofret – Samlede historier II (Sussi Bechs Samlede Værker 4)

399,00 kr.

Sussi Bechs samlede værker, bind 4

Nu i 2. oplag!

Fra 9 år og opefter. En prisbelønnet, dansk tegneserieklassiker.

Nofrets road trip

I dette bind kommer Nofret rundt i oldtidens Middelhavsriger på Tutankhamons tid. Det indeholder seriens album 4-6:

nofret-tegneserie-album-4-5-6

I Den sidste Minos vender Nofret hjem til sin fødeø, Kreta. Hun får ikke den hjertelige velkomst, hun havde regnet med. Som arving til Minos’ trone føler hun sig tvunget til at sætte pligten over for sit land over alt andet, da Kreta trues af ydre fjender.
I Rejsen til Hattusas er Nofret strandet på Lilleasiens kyst med hukommelsestab. Hun kan kun huske, at hun var på vej til Ugarit. Gøglerpigen Anitti og tossede Hapi tilbyder at følges med hende til Ugarit. Men snart er de på vej til hittiternes hovedstad, Hattusas,
sammen med tre mystiske typer, der fragter en krukke med ukendt indhold.
I Den hemmelige traktat er Nofret kommet til den syriske kystby, Ugarit. Snart har hendes to hittitiske rejsefæller solgt hende til Astartes tempel. Nofret kender imidlertid formålet med de to hittitteres besøg i Ugarit, så da hun erfarer, at den ægyptiske general Horemheb er i byen, spiller hun højt spil for at genvinde sin frihed – og lidt guld til sig selv.

Dette er 4. bind af Sussi Bechs Samlede Værker, der også omfatter “Dalila den Drevne”, “Aida Nur”, Zainab” og Sussi Bechs øvrige produktion. I alt 7 luksusbind med masser af ekstramateriale.

Dette bind indeholder desuden 30 siders ekstramateriale, hvor Sussi fortæller om sine rejser i Grækenland og Lilleasien og de tanker, hun gjorde sig, da hun skrev de tre historier med Nofret. Masser af eksempler fra hendes arbejdsproces og aldrig før offentliggjorte tegninger.

Udgivelsen er i ekstra stort format, trådhæftet og trykt på 130g silk artpaper.

192 sider, alle i farver
Hardback, 31,5 x 23,5 cm