Nofret – Samlede historier III (Sussi Bechs Samlede Værker 5)

425,00 DKK

Sussi Bechs samlede værker, bind 5

Fra 9 år og opefter. En prisbelønnet, dansk tegneserieklassiker.

Dette er 5. bind af Sussi Bechs Samlede Værker, der også omfatter “Dalila den Drevne”, “Aida Nur”, Zainab” og Sussi Bechs øvrige produktion. I alt 7 luksusbind med masser af ekstramateriale.

Se også de øvrige bind i serien.

Tilbage til Egypten

Dette bind samler album 7-9 i serien om »Nofret«, Sussi Bechs prisbelønnede, danske tegneserieklassiker om en kretensisk prinsesses oplevelser i oldtidens Ægypten:

nofret-tegneserie-bind-7-8-9
I Med døden om bord er den ægyptiske general Horemheb flygtet med sine tropper til Byblos. Hans krigslykke synes forsvundet, og han søger råd i Amons tempel. Han får at vide, at Amons vrede er nedkaldt over ham, fordi han ligger i med Amons Gemalinde. Snart er Nofret meget mod sin vilje på vej tilbage til Ægypten.
I Gravrøverne møder Nofret møder den charmerende fisker Senep, der har et indgående kendskab til de skatte, der skjuler sig på gravpladserne i Thebens ørken. Sammen begiver Nofret og Senep sig ud på røvertogt, men det bliver en kort fornøjelse.
I Nattens hævner sejler Nofret og Senep op ad Nilen til farao Akhnatons nyopførte hovedstad, Akhet-Aten. Nofret inviteres indenfor i søsteren Kiyas palads. Det går dog snart op for Nofret, at Kiya bliver holdt som fange i et gyldent bur, og at onde kræfter ved hoffet arbejder på at skille sig af med den besværlige andenhustru.

I alt 184 sider.

Ekstramateriale

Dette bind indeholder desuden 30 siders ekstramateriale. Masser af eksempler fra hendes arbejdsproces og aldrig før offentliggjorte tegninger.

Luksusudgave

Udgivelsen er i ekstra stort format, trådhæftet og trykt på 130g silk artpaper.