fbpx

Nofret – Samlede historier III (Sussi Bechs Samlede Værker 5)

399,00 kr.

Sussi Bechs samlede værker, bind 5

Fra 9 år og opefter. En prisbelønnet, dansk tegneserieklassiker.

Tilbage til Egypten

Dette bind samler album 7-9 i serien om »Nofret«, Sussi Bechs prisbelønnede, danske tegneserieklassiker om en kretensisk prinsesses oplevelser i oldtidens Ægypten:

nofret-tegneserie-bind-7-8-9

I Med døden om bord er den ægyptiske general Horemheb flygtet med sine tropper til Byblos. Hans krigslykke synes forsvundet, og han søger råd i Amons tempel. Han får at vide, at Amons vrede er nedkaldt over ham, fordi han ligger i med Amons Gemalinde. Snart er Nofret meget mod sin vilje på vej tilbage til Ægypten.
I Gravrøverne møder Nofret møder den charmerende fisker Senep, der har et indgående kendskab til de skatte, der skjuler sig på gravpladserne i Thebens ørken. Sammen begiver Nofret og Senep sig ud på røvertogt, men det bliver en kort fornøjelse.
I Nattens hævner sejler Nofret og Senep op ad Nilen til farao Akhnatons nyopførte hovedstad, Akhet-Aten. Nofret inviteres indenfor i søsteren Kiyas palads. Det går dog snart op for Nofret, at Kiya bliver holdt som fange i et gyldent bur, og at onde kræfter ved hoffet arbejder på at skille sig af med den besværlige andenhustru.

Dette er 5. bind af Sussi Bechs Samlede Værker, der også omfatter “Dalila den Drevne”, “Aida Nur”, Zainab” og Sussi Bechs øvrige produktion. I alt 7 luksusbind med masser af ekstramateriale.

Dette bind indeholder desuden 30 siders ekstramateriale. Masser af eksempler fra hendes arbejdsproces og aldrig før offentliggjorte tegninger.

Udgivelsen er i ekstra stort format, trådhæftet og trykt på 130 g GalerieArt Matt papir.