Data- og privatlivspolitik

Forlaget Eudor ejes af Frank Madsen Studio, CVR 53431151.

Postadresse: Brandts Vænge 11, DK 3460 Birkerød.
Telefon: 30704714.
E-mail: post@eudor.dk

Indsamling af personlige data

Når du bruger vores onlinetjenester eller handler med os, modtager vi personlige data fra dig, efter i hvert tilfælde at have indhentet samtykke og informeret herom. De data, vi indsamler, kan omfatte:

  • navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.
  • købsoplysninger, herunder pris og vare.
  • trafik- og brugsdata vedrørende vores onlinetjenester.

Du afgiver ovenstående data til os, når:

 • du bruger vores onlinetjenester.
 • gennemfører et køb på www.eudor.dk.
 • tilmelder dig vores e-mailnyhedsbrev.

Behandling af personlige data

Vi behandler dine data i forbindelse med følgende formål:

 • Behandling og levering af dit køb.
 • Forbedring af vores produkter og tjenester
 • Målretning af vores kommunikation og markedsføring til dig
 • Information via vores hjemmeside og sociale medier
 • Opfyldelse af lovkrav

Behandling af betalingsdata

Alle betalingstransaktioner gennemføres af tredjepartsaktører som PayPal, MobilePay o.l. og det er udelukkende disse, der modtager, behandler og opbevarer dine betalingsdata (kortnummer o.l.). Vi modtager eller opbevarer ingen oplysninger om bankkontonummer, kortnummer o.l. i vores systemer. Vi modtager og opbevarer udelukkende en kvittering fra tredjepartsaktøren om, at betalingen er gennemført, og vi har modtaget vores penge, så du kan få din vare.

Deling af data med tredjepart (forsendelse)

For at kunne levere dine varer til dig er det nødvendigt at dele personlige data som navn, postadresse, e-mailadresse og mobiltelefonnummer med tredjepart, f.eks. GLS, DAO365, PostNord eller tilsvarende transportfirmaer. Vi deler også de nævnte data med firmaet www.pakkelabels.dk, hvor vi bestiller vores forsendelser. Når du afgiver en ordre, accepterer du dette. Dine data opbevares i henhold til disse firmaers data- og privatlivspolitik, som du kan læse mere om på deres hjemmesider.

E-mailnyhedsbrev (abonnent-liste)

Alle data vedr. abonnenterne på vores e-mailnyhedsbrev (fornavn, efternavn, e-mailadresse) opbevares af MailChimp.com, og du kan nårsomhelst bede om at opdatere oplysningerne eller blive slettet fra listen over abonnenter. Du finder link til dette nederst i alle de nyhedsbreve, vi udsender.

Trimning og opbevaring af indsamlede data

Alle ordrer og tilknyttede persondata i vores webshop slettes løbende, efterhånden som ordrerne ekspederes og registreres som betalt. Vi opbevarer derefter kun en kopi af faktura i vores egne regnskabssystemer, så vi kan opfylde vores forpligtelser overfor SKAT og andre myndigheder. Vi er forpligtet til at opbevare fakturaer i 5 år.

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de personoplysninger, der er nødvendige i forhold til de formål, der er defineret ovenfor. Vi behandler kun data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Vi bruger ikke flere data, end dem, vi har brug for til det konkrete formål.

Oplysningspligt

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger.

Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Flere oplysninger

Vi henviser endvidere til vores handelsbetingelser for oplysninger om SSL, cookies o.l.

FORSLAG TIL MERE LÆSNING: Information om vores handelsbetingelser og cookiepolitik.