Pressekit om Eks Libris

Eks Libris - sjove tegneserier til voksne

Pressekit: Materialet her på siden kan anvendes i forbindelse med omtale af tegneserien “Eks Libris” bind 6 af Sussi Bech og Frank Bruun Madsen. For specielle ønsker vedr. illustrationer, kontakt forlaget på info@eudor.dk eller telefon 45829545.

Klik og læs: Smagsprøve fra bind 6 (PDF)

Forord af Finn Sysholm

Pressekit om Eks Libris 6Tegneserien Eks Libris er en satire over litteraturens verden og bringes hver uge i Weekendavisen BØGER. Det er en fornøjelse at kunne meddele, at forfatteren Finn Sysholm med kort varsel kunne springe til og skrive en introduktion til hæftets 52 tegneseriestriber. Selv om Finn Sysholm ”ikke selv læser serien, har han dog ofte fået den refereret af gode kolleger, der har grædt ud ved hans skulder på Babu Bar.”

Om tegneseriens forfatter og tegner:

Frank Bruun Madsen er født i 1962 i Kalundborg. Blev i foråret nomineret til Claus Deleuran-prisen i kategorien ”Bedste danske tegneserieforfatter”. Prisen gik til Niels Roland, så Frank bryster sig nu af titlen som Danmarks næstbedste tegneserieforfatter. Han har desuden lavet serien om Kurt Dunder, kultklassikeren Mis med De Store Kugler samt børnebogsserierne ”Snus Mus” og ”Gustav og Raketbroderskabet”.
Kontakt for interview: post@frankmadsen.dk – 30704714

Sussi Bech er født i 1958 i Birkerød. Hun har lavet over 20 tegneseriealbum med Nofret, Aida Nur, Dalila den Drevne og andre figurer – ofte med oldtiden som tema. Desuden har hun tegnet Kaj og Andrea, Snus Mus og Emmy. Sussi har modtaget BØ-FA-prisen, Ping-prisen og senest i 2015 den svenske Adamsonstatuetten i Stockholm.

Website: www.sussibech.dk – fuld biografi: Klik her.
Kontakt for interview: post@sussibech.dk – mobil 30704714

Billedmateriale – klik og download:

Forside  Stribe 1

Stribe 2  Stribe 3

Stribe 4  Stribe 5

Frank Madsen  Sussi Bech

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.