Flip book element

Budgetbaby

199,50 DKK

Budgetbaby – hvad koster et barn det første år?

Budgetbaby er en praktisk selvhjælpsbog med økonomiske råd til førstegangsforældre, baseret på forfatterens egne erfaringer som nybagt mor.

Klik og læs en smagsprøve fra Budgetbaby

Softcover m/ flapper
104 sider
Sort/hvid m/ farvesider

Budgetbaby – sparetips og statusfælder

Da Ida Holst blev gravid med Anna, meldte spørgsmålene sig: Havde hun overhovedet råd til at blive mor? Hvilket udstyr skulle hun anskaffe sig? Hvad var udgifterne det første leveår? Hvor var der penge at spare? Penge, som det var bedre at bruge på oplevelser med Anna, når hun var blevet lidt større.

Ifølge eksperter på internettet var det utroligt dyrt at få et barn. 45.000 kr. det første år og 1 mio. inden barnet fylder 18. Kunne det virkelig passe? Ida besluttede at føre et regnskab over sine udgifter til Anna. Først for sin egen skyld, men snart blev hun klar over, at andre måske også kunne få glæde af hendes erfaringer.

Håbet med Budgetbaby er at vise, at det ikke behøver være dyrt at få børn, hvis man undgår statusfælderne. Bogen er fuld af praktiske sparetips, opskrifter og konkrete anvisninger på, hvordan man holder udgifterne nede – krydret med humoristiske illustrationer af tegneren Sussi Bech.

En oplagt gaveide til alle vordende mødre og fædre.

Ida Holst (f. 1976). Bachelorgrad i agronomi fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole. Master of Commerce with major in Marketing fra The University of Sydney, Australien. Gymnasielærer i matematik og erhvervsøkonomi. Ida Holst har tidligere skrevet SMS-romanerne “Hej Søde!” og “Hej Skat!” samt bøgerne “Pårørende søges” og “Friederikesdal”, sidstnævnte sammen med Rune T. Kidde.

budgetbaby-side-4-og-5-introduktion
Opslag fra Budgetbaby
Læs mere

Hemmeligheder

229,50 DKK

Hemmeligheder – En young adult-roman om Julie, 16 år.

Sammen med sin lillesøster, Marie, stikker Julie af i sin stedfars bil og kører ind i et træ på Fyn. Med i bagagen har Julie en række hemmeligheder, som langsomt afdækkes, mens nye problemer dukker op:

LÆS de to første kapitler af “Hemmeligheder” (PDF).

“Det hele starter med en køretur med mig bag rattet og min lillesøster Marie på passagersædet. Men allerede på Fyn stopper turen, simpelthen fordi et træ står i vejen.
Marie og mig havner på en lille grusvej, hvor vi møder Chika og Caroline fra Nigeria, en familie der dyrker cannabis, og en døende gammel mand og hans kone. Ja, og så selvfølgelig ham Kenneth, som går rundt udenfor med sin hund.
Vores far bor på Frederiksberg. Og da jeg endelig kommer over til ham, bliver jeg ved med at modtage truende og ubehagelige sms’er fra Fyn. Sammen med Kenneth finder jeg en løsning på det problem, en løsning, der ikke er helt ufarlig. Og læg så lige min klamme papfar og en skoleflytning oveni. Glemte jeg at sige forelskelse?
Men hvad, tror du egentlig, fik mig til at køre afsted i en bil?”

Om forfatteren

Vibeke B. Arildsen er opvokset i Randers, men bor nu på Frederiksberg. Vibeke B. Arildsen er cand.mag. i dansk og teatervidenskab fra Københavns Universitet. Hun har bl.a. arbejdet for Danmarks Radio, National Museet og på Karen Blixen Museet, som hun stadig er tilknyttet. Hun har oversat flere end 30 børne- og ungdomsbøger fra svensk og tysk. “Hemmeligheder” er hendes femte roman.

Læs mere om forfatterens tanker bag bogen.

Young Adult

Hemmeligheder hører til genren Young Adult, der henvender sig unge og voksne læsere. Vibeke B. Arildsens bog er Forlaget Eudors første udgivelse i denne genre.

Historien er barsk, og man ønsker som læser så inderligt at hjælpe Julie. Det hun har oplevet og kæmper med, burde ingen opleve. Hun går rundt med nogle meget store hemmeligheder, hvor man som læser sådan ville ønske, at hun havde et bedre og tættere forhold til sine forældre, så hun turde fortælle dem om, hvad hun går rundt med i tankerne, og hvad hun har været udsat for.

Anmeldelse i “The Secret life of a book collector”

Læs mere

Eks Libris 8: Dr. Lidegaard og Mr. Hyde

149,50 DKK

Bestil den 8. samling af tegneserien Eks Libris og modtag den med posten i løbet af få dage!

52 striber fra den satiriske tegneserie EKS LIBRIS. Med udgangspunkt i litteraturens verden stiller tegnerne Frank Madsen og Sussi Bech skarpt på de debatter og spørgsmål, der har optaget danskerne det seneste år:

– Hvem var egentlig rådgiver for Anders Fogh, da Danmarks udenrigspolitik endte i katastrofe i starten af nullerne?
– Vil det nogensinde lykkes livsstilseksperten Svend Branddam, forfatter til “Giv Slip”, at slappe af og få tid til sin familie indimellem alle debatbøgerne, foredragene og interviewaftalerne?
– Hvad er egentlig værst? At leve sammen med en forfatter, der hænger fast i overspringshandlinger? Eller at leve sammen med en, der ikke gør det? Finn Sysholms hustru har måske svaret.
– Hvordan adskiller Sørine Gotfredsens nye bog sig fra de seneste værker af Thomas Piketty, Hillary Rodham Clinton og Ritt Bjerregaard?
– Er bollerum virkelig løsningen på bibliotekernes krise eller er det blot endnu et tilfælde, hvor politikerne forveksler egne behov med borgernes?
– Hvad er værst? Pol Pots regime, Maos kulturrevolution, KZ-lejrenes gaskamre eller regeringens udflytningsplan? Forfatteren Zenia Nyker sætter tingene i deres rette perspektiv.

Som sædvanlig rundes bogen af med årets sommertema, i år “Zenia Nykers forunderlige rejse gennem Sverige”, hvor Zenia Nyker på opdrag af sit svenske forlag forlader den danske pøl af intolerance og som en anden Nils Holgersen rejser gennem det humanistiske Sverige – et land, hun ofte har udtalt, at hun foretrækker frem for sit eget. “Kun klimaet, mine fans og prisen på champagne forhindrer mig i at flytte!” forklarer hun, inden hun på ryggen af en gås opsøger folkhemmets frisind og fællesskab for at undersøge, hvorfor Sverige er sådan en succes.

OM SERIENS OPHAVSMÆND
Frank Madsen og Sussi Bech modtog Hanne Hansen Prisen i 2016. Frank Madsen har de seneste 3 år været nomineret til Claus Deleuran Prisen i kategorien “Bedste danske tegneserieforfatter”. Parret gæster tegneseriefestivalen Art Bubble i DOKK1 (Aarhus 22.-23. september) og Bogforum i Bella Center (København 26.-28. oktober).

Læs mere

Zuccinis dyreorkester

199,50 DKK

Format: 26,5 x 20,0 cm
Indbinding: Hardcover
32 sider i farver

Herlig billedbog af Jan Mogensen.

Maestro Zuccini skal opføre Dyresymfonien i Zoologisk Have, men hans orkester er ude at rejse. I stedet foreslår dyrepasseren, at Zuccini lærer alle dyrene at spille – men hvem i Zuccinis dyreorkester er dygtig nok til at spille den store trompetsolo?

Zuccinis dyreorkester – en sjov og lærerig bog om at spille sammen

En sjov og lærerig historie, hvor barnet lærer lidt om musikkens verden og får en fornemmelse af, hvad det vil sige at være en del af et orkester. Skal zebraen spille på den store tromme, fordi hun kom først, eller skal løven, fordi han er den stærkeste? Og hvem havde troet, at den skumle marabustork kunne lokke de dejligste toner ud af violinen? Og hvad er det for noget med, at det ikke gælder om at spille højest, men efter noget, Zuccini kalder “noder”?

Målgruppe: Fra 4 år

Om Jan Mogensen

Dansk illustrator og forfatter født 1945 i Malmø. Autodidakt. Hans debut var billedbogen “Har du sovet godt, Bamse?” (1981). Har siden skrevet og illustreret en lang række billedbøger for børn. Forfatter til teaterstykkerne “Lykkens Æbletræ”, “Rita i Raseriskoven” og “Når du ser et stjerneskud”. Sidstnævnte er “en moderne fusion af Juleevengeliet og Et Juleeventyr”, der siden 1994 har været Anemone Teatrets julestykke. Hans bøger er oversat til 20 sprog og udgivet i USA, Canada, England, Frankrig, Spanien, Tyskland, Korea, Japan og Kina. Jan Mogensen har modtaget Burg-Wissem prisen (1982), Kulturministeriets Initiativpræmie (1986 og 1988), Kulturministeriets Illustratorpris (1987) og Carlsens Fortællefantorden (2001).
Forlaget Eudor har udgivet fem af Jan Mogensens Bamse-bøger og en række af hans billedbøger som e-bøger og flere er på vej.

 

Læs mere

Aida Nur (Sussi Bechs Samlede Værker 2)

325,00 DKK

Sussi Bechs samlede værker, bind 2

2. bind af “Sussi Bechs Samlede Værker”, der også vil omfatte “Dalila den Drevne”, “Nofret”, “Zainab” og Sussi Bechs øvrige produktion. I alt 7 luksusbind med masser af ekstramateriale. Der udkommer et nyt bind i samleserien hvert halve år og alle 7 bind forventes udgivet i 2020.

Bestil “Aida Nur” i dag og modtag bogen med posten i løbet af få dage. Kun få eksemplarer tilbage.

Bestil også bind 1, den samlede udgave af “Dalila den Drevne”, i samme format og udstyr.

Bind 3 udkommer september 2018 og indeholder Sussis tre første “Nofret”-historier.

Krimidrama fra 1920’ernes Egypten: Mumier, mord og mavedans!

Egypten 1922. Danserinden Aida Nur hvirvles ind i dramatiske intriger, da hun ved et tilfælde bliver mellemhandler i ulovligt salg af oldsager fra en hidtil ukendt faraograv.

»Aida Nur« blev oprindelig udgivet 1991-93 som to album i softcover, tegnet i Sussis sikre og flotte streg, efter først at have været bragt som føljeton i Dagbladet B.T.

Hermed i samlet udgave i hardback.

Ekstramateriale

Denne udgave indeholder desuden 28 siders ekstramateriale med interview, reproduktion af skitser og originaltegninger, Sussis fotos fra researchrejser i Egypten, klip fra serien “Margot og Alistair”, som blev tegnet til hæftet “Stegte Striber” nr. 4 og som var inspirationen til seriens hovedpersoner samt den 4-siders tegneserie “Den første kærlighed”, hvor figurerne fra “Aida Nur” og “Nofret” optræder sammen for første og eneste gang.

Luksusudgave

Udgivelsen er i ekstra stort format, trådhæftet og trykt på 130g silk artpaper.

Tegneserie
Fra 9 år
128 sider, alle i farver
Hardback, 31,5 x 23,5 cm

Læs mere

Lars og Lone alene hjemme

119,00 DKK

Billedbog, hardcover
Fra 4 år
24 sider
Format 22,5 x 24,5 cm

Skrevet og illustreret af Jon Ranheimsæter

Kåret som en af Danmarks bedste børnebøger i “Værker i børnelitteraturen” fra 2010 af Kari Sønsthagen og Torben Weinreich.

Da Lars og Lone alene hjemme udkom i 1997, vakte den en del opsigt. En helt igennem politisk ukorrekt billedbog af Jon Ranheimsæter om to børn, som er alene hjemme, mens far er på arbejde (en mor hører vi ikke noget om). De får matador-mix, skumfiduser og cola til morgenmad. De skærer sofaen i stykker med motorsaven – og Lones hånd ryger med, men det klarer Lars med snedkerlim og Gaffa. Inden far kommer hjem, får de sprængt huset i stykker ved at rode med fyret i kælderen. På sidste billede sidder de på burgerbar og Fars kommentar til dagen er: “Nå, men så har I ikke kedet jer.”

Lars og Lone alene hjemme blev en omgående nyklassiker og genoptrykt flere gange, senest i 2011. Det er denne udgave, vi nu sælger i Forlaget Eudors webshop (og på vores stande på Bogforum, Art Bubble og Danmarks Læringsmesse) til kun 119,00 DKK + porto.

Jon Ranheimsæter er uddannet på Den Grafiske Højskole og har bl.a. modtaget Kulturministeriets Illustratorpris og Børnebibliotekarernes Kulturpris for sine børnebøger.

Pressen skrev:

“… en meget, meget underholdende oplevelse for både børn og voksne.”
Pædagogen.dk

“Jon Ranheimsæters billedbog »Lars og Lone alene hjemme« er en forældregyser af rang.”
Berlingske

“Det er skæg og ballade og gas. Og den er på den måde lidt vel programmatisk for min sarte smag – hvis ikke det lige var fordi at den slet og ret er skide skæg.”
jakobkragh.blogspot.dk

“Bogen er vildt grotesk og sjov, både for barnet og den voksne.”
Lærerværelset.dk

“Men bogen er måske nok så meget til den voksne. Den kan nemt læses som en indsigelse mod tidens modepædagogik. Her er jo ansvar for egen læring og udvikling så det gør noget.”
DBC lektøranmeldelse af Jens Verner Nielsen

“En velgennemført joke for børn fra ca. 4 år, som formentlig vil nyde at se alt det forbudte ført ud i livet og modige voksne med sans for slapstick-humor.”
DBC lektøranmeldelse af Vibeke Munch Kofoed

Læs mere

Dyrenes ABC

249,00 DKK

Billedbog, hardcover
60 sider i farver
29,5 x 25 cm (tværformat

Tekst af Lene Ewald Hesel
Illustrationer af Simon Bang

Da Dyrenes ABC udkom i 1998, var den en omgående billedbogs-klassiker. Børnene skulle sammen med deres far og mor gætte, hvilket dyr der hørte sammen med hvilket bogstav. Godt hjulpet på vej af Lene Ewald Hesels finurlige tekster og Simon Bangs flotte, naturalistiske tegninger af dyr. Hvert opslag i denne billedbog er en sproglig og æstetisk nydelse, uanset om man er voksen eller barn.

Dyrenes ABC er solgt i mange tusind eksemplarer og genoptrykt flere gange, men har de seneste år været udsolgt fra forlaget — troede man da. Men illustrator Simon Bang fandt dette efterår nogle kasser med de allersidste eksemplarer i perfekt stand. Disse tilbydes nu i Forlaget Eudors webshop (og på vores stande på Bogforum, Art Bubble og Danmarks Læringsmesse) til kun 249,00 DKK.

Pressen skrev:

“Ethvert ordentligt hjem bør stille denne her ved siden af Halfdans.””
Weekendavisen, oktober 1998

Bestil bogen til dit eget barn, til et barnebarn eller til dine venners børn — den oplagte fødselsdagsgave eller julegave!

Læs mere

Bella-Ballade står op

169,50 DKK

Det er morgen, og Bella skal op og i børnehave. Men der er lige en masse ting, Bella skal nå, før de tager af sted.

Billedbøgerne om Bella-Ballade udkom første gang for 20 år siden, men de holder stadig. Historierne præsenterer en tryg og genkendelig hverdag med overkommelige problemer og hyggelige gentagelser.
Bøgerne henvender sig til børn på 2-4 år og deres forældre; både børn og voksne kan genkende de små pudsige hverdagssituationer og grine ad Bella – og måske også en lille smule ad sig selv.
Teksten er let og overskuelig og velegnet til højtlæsning. Illustrationerne, hvoraf nogle er set fra skæve og sjove vinkler, er enkle og farveglade.

Hardcover, 32 sider i format 160×160 mm.

Læs mere

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.