Flip book element

5 killinger

229,50 DKK

“5 killinger” er en helt ny, dansk billedbog af Jan Mogensen.

Historien: Der var engang en gammel dame, der havde en kat, der fik fem killinger. »Det er alt for mange killinger at passe,« sagde den gamle dame. »Vi sætter dem ud i en kasse på fortovet. Så kan folk tage en killing med hjem, hvis de vil.«

En herlig og rørende historie om fem killinger, der pludselig må klare sig selv. En god højtlæsningsbog, hvis familien har kat eller tænker på at anskaffe sig én.

Målgruppe: Fra 3 år
Format: 21,4 x 21,4 cm
Indbinding: Hardcover
32 sider i farver

Om Jan Mogensen

Dansk illustrator og forfatter født 1945 i Malmø. Autodidakt. Hans debut var billedbogen “Har du sovet godt, Bamse?” (1981). Har siden skrevet og illustreret en lang række billedbøger for børn. Forfatter til teaterstykkerne “Lykkens Æbletræ”, “Rita i Raseriskoven” og “Når du ser et stjerneskud”. Sidstnævnte er “en moderne fusion af Juleevengeliet og Et Juleeventyr”, der siden 1994 har været Anemone Teatrets julestykke. Hans bøger er oversat til 20 sprog og udgivet i USA, Canada, England, Frankrig, Spanien, Tyskland, Korea, Japan og Kina. Jan Mogensen har modtaget Burg-Wissem prisen (1982), Kulturministeriets Initiativpræmie (1986 og 1988), Kulturministeriets Illustratorpris (1987) og Carlsens Fortællefantorden (2001).

Forlaget Eudor har udgivet fem af Jan Mogensens Bamse-bøger og en række af hans billedbøger som e-bøger og flere er på vej.

Læs mere

Pakketilbud: Eks Libris 1-8 samlet

900,00 DKK

Bestil alle 8 bind af tegneserien Eks Libris og modtag dem med posten i løbet af få dage!

De 8 bind indeholder alle 462 Eks Libris-striber fra årene 2009-18. Serien går hver uge i Weekendavisens litteraturtillæg og skrives af Frank Madsen med illustrationer af Sussi Bech.

Du sparer 216 kr. med dette pakketilbud, der kvalificerer til gratis forsendelse. Normalprisen for de 8 bind er 1.116 kr. Billigere bliver det ikke.

Læs mere

Nofret – Samlede historier II (Sussi Bechs Samlede Værker 4)

425,00 DKK

Sussi Bechs samlede værker, bind 4

Bestil i dag og modtag din bog med posten i løbet af få dage.

Dette er 4. bind af Sussi Bechs Samlede Værker, der også vil omfatte “Dalila den Drevne”, “Aida Nur”, Zainab” og Sussi Bechs øvrige produktion. I alt 7 luksusbind med masser af ekstramateriale. Udgivelsen forventes afsluttet i efteråret 2020.

Se også de øvrige bind i serien.

Nofrets road trip

I dette bind kommer Nofret rundt i oldtidens Middelhavsriger på Tutankhamons tid:

I Den sidste Minos vender Nofret hjem til sin fødeø, Kreta. Hun får ikke den hjertelige velkomst, hun havde regnet med. Som arving til Minos’ trone føler hun sig tvunget til at sætte pligten over for sit land over alt andet, da Kreta trues af ydre fjender.
I Rejsen til Hattusas er Nofret strandet på Lilleasiens kyst med hukommelsestab. Hun kan kun huske, at hun var på vej til Ugarit. Gøglerpigen Anitti og tossede Hapi tilbyder at følges med hende til Ugarit. Men snart er de på vej til hittiternes hovedstad, Hattusas,
sammen med tre mystiske typer, der fragter en krukke med ukendt indhold.
I Den hemmelige traktat er Nofret kommet til den syriske kystby, Ugarit. Snart har hendes to hittitiske rejsefæller solgt hende til Astartes tempel. Nofret kender imidlertid formålet med de to hittitteres besøg i Ugarit, så da hun erfarer, at den ægyptiske general Horemheb er i byen, spiller hun højt spil for at genvinde sin frihed – og lidt guld til sig selv.

I alt 192 sider.

Ekstramateriale

Dette bind indeholder desuden 30 siders ekstramateriale, hvor Sussi fortæller om sine rejser i Grækenland og Lilleasien og de tanker, hun gjorde sig, da hun skrev de tre historier med Nofret. Masser af eksempler fra hendes arbejdsproces og aldrig før offentliggjorte tegninger.

Luksusudgave

Udgivelsen er i ekstra stort format, trådhæftet og trykt på 130g silk artpaper.

Om forfatteren

sussi-bechSussi Bech er født i 1958 i Birkerød. Hun har lavet over 20 tegneseriealbum med “Nofret”, “Aida Nur”, “Dalila den Drevne” og andre figurer – ofte med oldtiden som tema. Hun illustrerer tegneserien “Eks Libris” hver uge i Weekendavisen. Desuden har hun tegnet “Kaj og Andrea”, “Snus Mus” og “Emmy” og skrevet bøgerne om “Aziru” og “På ferie med Emil”.
Sussi har modtaget bl.a. BØFA-prisen, Ping-prisen, Birkerød Kulturpris, Hanne Hansen Prisen og senest i 2015 den svenske Adamsonstatuetten, der blev uddelt ved Svenska Serieakademins 50 års jubilæumsfest i Stockholm.

Læs mere

Nofret – Samlede historier I (Sussi Bechs Samlede Værker 3)

425,00 DKK

Sussi Bechs samlede værker, bind 3

Bestil i dag og modtag din bog med posten i løbet af få dage.

Dette er 3. bind af Sussi Bechs Samlede Værker, der også vil omfatte “Dalila den Drevne”, “Aida Nur”, Zainab” og Sussi Bechs øvrige produktion. I alt 7 luksusbind med masser af ekstramateriale. Udgivelsen forventes afsluttet i efteråret 2020.

Dette bind indeholder Sussi Bechs tre første Nofret-historier: “Flugten fra Babylon”, “Amons gemalinde” og “Kætterkongens hof”, i alt 184 sider.

Se også de øvrige bind i serien.

Oprør mod mændene

Nofret er prinsesse fra Kreta. Tiden er ca. 1.350 f.v.t. Hun og søsteren Kiya bortføres af pirater, der sælger hende til slavehandlere i Levanten. Hun bliver tvunget til at gifte sig med en fed, gammel købmand fra Babylon, men det lykkes hende sammen med en ung mand at flygte til Egypten, hvor hun imidlertid svigtes og ender som danserinde på en ussel knejpe. Fast besluttet på aldrig mere at være i lommen på mænd søger hun ind som tjenerinde i Amontemplet. Her lykkes det hende snart at kæmpe sig op i hierakiet ved hjælp af list og dygtig udnyttelse af mændenes svagheder.

Med denne udgivelse vil publikum for første gang kunne opleve Sussi farvelægning af “Flugten fra Babylon”, sådan som Sussi oprindeligt havde tænkt sig den. Reproduktionen af farverne i det første Nofret-album blev udført temmelig skandaløst af en reproanstalt i Spanien. Vi har genskabt “Flugten fra Babylon” ud fra helt nye indscanninger af Sussis originale stregtegninger og farvelægninger.

Ekstramateriale

Dette bind indeholder desuden 33 siders ekstramateriale, hvor Sussi fortæller, hvordan Nofret-serien blev til, om hendes arbejdsproces og om Nofret, der ikke måtte hedde “Nefer”. Vi får også et par hidtil upublicerede værker fra starten af 1980’erne, bl.a. “Alexandriamysteriet”.

Luksusudgave

Udgivelsen er i ekstra stort format, trådhæftet og trykt på 130g silk artpaper.

Om forfatteren

sussi-bechSussi Bech er født i 1958 i Birkerød. Hun har lavet over 20 tegneseriealbum med “Nofret”, “Aida Nur”, “Dalila den Drevne” og andre figurer – ofte med oldtiden som tema. Hun illustrerer tegneserien “Eks Libris” hver uge i Weekendavisen. Desuden har hun tegnet “Kaj og Andrea”, “Snus Mus” og “Emmy” og skrevet bøgerne om “Aziru” og “På ferie med Emil”.
Sussi har modtaget bl.a. BØFA-prisen, Ping-prisen, Birkerød Kulturpris, Hanne Hansen Prisen og senest i 2015 den svenske Adamsonstatuetten, der blev uddelt ved Svenska Serieakademins 50 års jubilæumsfest i Stockholm.

Læs mere

Gustav og raketbroderskabet 8: Klapjagt

225,00 DKK

Bøgerne om Gustav og hans venner i Raketbroderskabet er fyldt med humor, spænding og uhygge for de 9-12-årige.
En fantastisk læseoplevelse af forfatteren Frank Madsen med over 90 dynamiske og medfortællende farveillustrationer tegnet af Sussi Bech. Det 9. og afsluttende bind i serien udkommer i 2019.

Klik og læs bogens 1. kapitel.

Xenias grisehær slår til

Dronning Xenia sender sin hær af taknemmelige svin og robotter mod Grødby for at fange Stella og hendes far, så hendes søn, prins Xgarn, kan blive arving til tronen på deres hjemplanet. Grødbys intetanende indbyggere får deres livs chok. Imens gør Stellas far og Igor deres hemmelige våben klar til at tage imod Xenia og hendes hær. Gustav og Stella sniger sig væk fra det hele for at finde en fredelig løsning på det hele. Men vil det lykkes dem, inden det er for sent?

Ekstra tech-sider!

Fire sider sidst i bogen om intelligente grise, kloge grise i børnelitteraturen og Sveins Tegneskole.

64 sider sjov, spænding, uhygge og fede tegninger! Danmarks mest gennemillustrerede bogserie for børn.

Bind 8 af i alt 9.

Om forfatteren og tegneren

frank-madsen-comics-bande-dessinee-dessinateur sussi-bechFrank Madsen og Sussi Bech modtog Hanne Hansen Prisen i 2016. Frank Madsen står bag tegneserien “Kurt Dunder” og børnebøgerne “Søren tror ikke på bøhmænd” og “Snus Mus”. Sussi Bech har lavet en lang række tegneseriealbum med bl.a. “Nofret” og illustreret et hav af billedbøger med “Kaj og Andrea”. I 2016 debuterede hun som børnebogsforfatter med “Aziru”, der også gik som føljeton i Weekendavisens børnetillæg “Faktisk”. Parret gæster Bogforum i Bella Center (København 26.-28. oktober).

Læs mere

Budgetbaby

199,50 DKK

Budgetbaby – hvad koster et barn det første år?

Budgetbaby er en praktisk selvhjælpsbog med økonomiske råd til førstegangsforældre, baseret på forfatterens egne erfaringer som nybagt mor. En guide, som alle vordende og nybagte småbørnsforældre vil kunne få stor glæde af!

Klik og læs en smagsprøve fra Budgetbaby

Budgetbaby – sparetips og statusfælder

Da Ida Holst blev gravid med Anna, meldte spørgsmålene sig: Havde hun overhovedet råd til at blive mor? Hvilket udstyr skulle hun anskaffe sig? Hvad var udgifterne det første leveår? Hvor var der penge at spare? Penge, som det var bedre at bruge på oplevelser med Anna, når hun var blevet lidt større.

Ifølge eksperter på internettet var det utroligt dyrt at få et barn. 45.000 kr. det første år og 1 mio. inden barnet fylder 18. Kunne det virkelig passe? Ida besluttede at føre et regnskab over sine udgifter til Anna. Først for sin egen skyld, men snart blev hun klar over, at andre måske også kunne få glæde af hendes erfaringer.

Håbet med Budgetbaby er at vise, at det ikke behøver være dyrt at få børn, hvis man undgår statusfælderne. Bogen er fuld af praktiske sparetips, opskrifter og konkrete anvisninger på, hvordan man holder udgifterne nede – krydret med humoristiske illustrationer af tegneren Sussi Bech.

En oplagt gaveidé

En oplagt gaveide til alle vordende mødre og fædre.

Om forfatteren

Budgetbaby-Ida-Holst-fotoIda Holst (f. 1976). Bachelorgrad i agronomi fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole. Master of Commerce with major in Marketing fra The University of Sydney, Australien. Gymnasielærer i matematik og erhvervsøkonomi. Ida Holst har tidligere skrevet SMS-romanerne “Hej Søde!” og “Hej Skat!” samt bøgerne “Pårørende søges” og “Friederikesdal”, sidstnævnte sammen med Rune T. Kidde.

budgetbaby-side-4-og-5-introduktion
Opslag fra Budgetbaby
Læs mere

Hemmeligheder

229,50 DKK

Hemmeligheder – En young adult-roman om Julie, 16 år.

Sammen med sin lillesøster, Marie, stikker Julie af i sin stedfars bil og kører ind i et træ på Fyn. Med i bagagen har Julie en række hemmeligheder, som langsomt afdækkes, mens nye problemer dukker op:

Læs de to første kapitler af “Hemmeligheder”.

“Det hele starter med en køretur med mig bag rattet og min lillesøster Marie på passagersædet. Men allerede på Fyn stopper turen, simpelthen fordi et træ står i vejen.
Marie og mig havner på en lille grusvej, hvor vi møder Chika og Caroline fra Nigeria, en familie der dyrker cannabis, og en døende gammel mand og hans kone. Ja, og så selvfølgelig ham Kenneth, som går rundt udenfor med sin hund.
Vores far bor på Frederiksberg. Og da jeg endelig kommer over til ham, bliver jeg ved med at modtage truende og ubehagelige sms’er fra Fyn. Sammen med Kenneth finder jeg en løsning på det problem, en løsning, der ikke er helt ufarlig. Og læg så lige min klamme papfar og en skoleflytning oveni. Glemte jeg at sige forelskelse?
Men hvad, tror du egentlig, fik mig til at køre afsted i en bil?”

KLIK HER for at bestille med rabat til skoler/daginstitutioner.

Om forfatteren

Vibeke B. Arildsen. Fotograf: Per Johansen.
Foto: Per Johansen.

Vibeke B. Arildsen er opvokset i Randers, men bor nu på Frederiksberg. Vibeke B. Arildsen er cand.mag. i dansk og teatervidenskab fra Københavns Universitet. Hun har bl.a. arbejdet for Danmarks Radio, National Museet og på Karen Blixen Museet, som hun stadig er tilknyttet. Hun har oversat flere end 30 børne- og ungdomsbøger fra svensk og tysk. “Hemmeligheder” er hendes femte roman.

Læs mere om forfatterens tanker bag bogen.

Young Adult

Hemmeligheder hører til genren Young Adult, der henvender sig unge og voksne læsere. Vibeke B. Arildsens bog er Forlaget Eudors første udgivelse i denne genre.

Historien er barsk, og man ønsker som læser så inderligt at hjælpe Julie. Det hun har oplevet og kæmper med, burde ingen opleve. Hun går rundt med nogle meget store hemmeligheder, hvor man som læser sådan ville ønske, at hun havde et bedre og tættere forhold til sine forældre, så hun turde fortælle dem om, hvad hun går rundt med i tankerne, og hvad hun har været udsat for.

Anmeldelse i “The Secret life of a book collector”

Hemmeligheder af Vibeke B. Arildsen var god læsning. Det er der ingen tvivl om. Jeg bliver altid glad, når der er ny dansk YA, der udgives. Det er så spændende at se genren forny sig og hvad de danske forfattere har at byde på. Derfor var jeg også glad for at læse denne her.

Anmeldelse af “Eva Lucia – reviews and literature”

Læs mere

Eks Libris 8: Dr. Lidegaard og Mr. Hyde

149,50 DKK

Nu er den 8. samling af tegneserien Eks Libris udkommet. 52 hylende morsomme striber med tegneserien Eks Libris – kendt fra Weekendavisens bogtillæg. Med udgangspunkt i litteraturens lille verden stiller tegnerne Frank Madsen og Sussi Bech satirisk skarpt på de debatter og emner, der har optaget danskerne det seneste år.

Bestil i dag og modtag din tegneserie med posten i løbet af få dage!

Bollerum og Pol Pot

  • Hvem var egentlig rådgiver for Anders Fogh, da Danmarks udenrigspolitik ifølge Bo Lidegaard endte i ren katastrofe?
  • Vil det nogensinde lykkes Svend Branddam, forfatter til “Giv Slip”, at slappe af og få tid til sin familie?
  • Hvordan adskiller Sørine Gotfredsens nye bog sig fra de seneste værker af Thomas Piketty, Hillary Rodham Clinton og Ritt Bjerregaard?
  • Er bollerum løsningen på bibliotekernes krise? Eller forveksler politikerne deres egne behov med borgernes?
  • Hvad er værst? Pol Pots regime eller regeringens udflytningsplan? Forfatteren Zenia Nyker sætter tingene i perspektiv.

Det var altsammen vigtige og væsentlige emner, som optog danskerne i 2017-18 og som Eks Libris tog under kærlig behandling i de ugentlige striber i Weekendavisen.

Svensk sommertema

Som sædvanlig rundes tegneserien af med årets sommertema, denne gang “Zenia Nykers forunderlige rejse gennem Sverige”, hvor Zenia Nyker forlader den danske pøl af intolerance og som en anden Nils Holgersen drager på en farefuld færd henover det humanistiske Sverige.

Om tegneseriens ophavsmænd

frank-madsen-comics-bande-dessinee-dessinateur sussi-bechFrank Madsen og Sussi Bech modtog Hanne Hansen Prisen i 2017. Frank Madsen har de seneste 3 år været nomineret til Claus Deleuran Prisen i kategorien “Bedste danske tegneserieforfatter”.

Læs mere

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.