Flip book element

Zuccinis dyreorkester

199,50 DKK

Format: 26,5 x 20,0 cm
Indbinding: Hardcover
32 sider i farver

Herlig billedbog af Jan Mogensen.

Maestro Zuccini skal opføre Dyresymfonien i Zoologisk Have, men hans orkester er ude at rejse. I stedet foreslår dyrepasseren, at Zuccini lærer alle dyrene at spille – men hvem i Zuccinis dyreorkester er dygtig nok til at spille den store trompetsolo?

Zuccinis dyreorkester – en sjov og lærerig bog om at spille sammen

En sjov og lærerig historie, hvor barnet lærer lidt om musikkens verden og får en fornemmelse af, hvad det vil sige at være en del af et orkester. Skal zebraen spille på den store tromme, fordi hun kom først, eller skal løven, fordi han er den stærkeste? Og hvem havde troet, at den skumle marabustork kunne lokke de dejligste toner ud af violinen? Og hvad er det for noget med, at det ikke gælder om at spille højest, men efter noget, Zuccini kalder “noder”?

Målgruppe: Fra 4 år

Om Jan Mogensen

Dansk illustrator og forfatter født 1945 i Malmø. Autodidakt. Hans debut var billedbogen “Har du sovet godt, Bamse?” (1981). Har siden skrevet og illustreret en lang række billedbøger for børn. Forfatter til teaterstykkerne “Lykkens Æbletræ”, “Rita i Raseriskoven” og “Når du ser et stjerneskud”. Sidstnævnte er “en moderne fusion af Juleevengeliet og Et Juleeventyr”, der siden 1994 har været Anemone Teatrets julestykke. Hans bøger er oversat til 20 sprog og udgivet i USA, Canada, England, Frankrig, Spanien, Tyskland, Korea, Japan og Kina. Jan Mogensen har modtaget Burg-Wissem prisen (1982), Kulturministeriets Initiativpræmie (1986 og 1988), Kulturministeriets Illustratorpris (1987) og Carlsens Fortællefantorden (2001).
Forlaget Eudor har udgivet fem af Jan Mogensens Bamse-bøger og en række af hans billedbøger som e-bøger og flere er på vej.

 

Læs mere

Aida Nur (Sussi Bechs Samlede Værker 2)

325,00 DKK

Sussi Bechs samlede værker, bind 2

2. bind af “Sussi Bechs Samlede Værker”, der også vil omfatte “Dalila den Drevne”, “Nofret”, “Zainab” og Sussi Bechs øvrige produktion. I alt 7 luksusbind med masser af ekstramateriale. Der udkommer et nyt bind i samleserien hvert halve år og alle 7 bind forventes udgivet i 2020.

Bestil “Aida Nur” i dag og modtag bogen med posten i løbet af få dage. Kun få eksemplarer tilbage.

Bestil også bind 1, den samlede udgave af “Dalila den Drevne”, i samme format og udstyr.

Bind 3 udkommer september 2018 og indeholder Sussis tre første “Nofret”-historier.

Krimidrama fra 1920’ernes Egypten: Mumier, mord og mavedans!

Egypten 1922. Danserinden Aida Nur hvirvles ind i dramatiske intriger, da hun ved et tilfælde bliver mellemhandler i ulovligt salg af oldsager fra en hidtil ukendt faraograv.

»Aida Nur« blev oprindelig udgivet 1991-93 som to album i softcover, tegnet i Sussis sikre og flotte streg, efter først at have været bragt som føljeton i Dagbladet B.T.

Hermed i samlet udgave i hardback.

Ekstramateriale

Denne udgave indeholder desuden 28 siders ekstramateriale med interview, reproduktion af skitser og originaltegninger, Sussis fotos fra researchrejser i Egypten, klip fra serien “Margot og Alistair”, som blev tegnet til hæftet “Stegte Striber” nr. 4 og som var inspirationen til seriens hovedpersoner samt den 4-siders tegneserie “Den første kærlighed”, hvor figurerne fra “Aida Nur” og “Nofret” optræder sammen for første og eneste gang.

Luksusudgave

Udgivelsen er i ekstra stort format, trådhæftet og trykt på 130g silk artpaper.

Tegneserie
Fra 9 år
128 sider, alle i farver
Hardback, 31,5 x 23,5 cm

Læs mere

Lars og Lone alene hjemme

119,00 DKK

Billedbog, hardcover
Fra 4 år
24 sider
Format 22,5 x 24,5 cm

Skrevet og illustreret af Jon Ranheimsæter

Kåret som en af Danmarks bedste børnebøger i “Værker i børnelitteraturen” fra 2010 af Kari Sønsthagen og Torben Weinreich.

Da Lars og Lone alene hjemme udkom i 1997, vakte den en del opsigt. En helt igennem politisk ukorrekt billedbog af Jon Ranheimsæter om to børn, som er alene hjemme, mens far er på arbejde (en mor hører vi ikke noget om). De får matador-mix, skumfiduser og cola til morgenmad. De skærer sofaen i stykker med motorsaven – og Lones hånd ryger med, men det klarer Lars med snedkerlim og Gaffa. Inden far kommer hjem, får de sprængt huset i stykker ved at rode med fyret i kælderen. På sidste billede sidder de på burgerbar og Fars kommentar til dagen er: “Nå, men så har I ikke kedet jer.”

Lars og Lone alene hjemme blev en omgående nyklassiker og genoptrykt flere gange, senest i 2011. Det er denne udgave, vi nu sælger i Forlaget Eudors webshop (og på vores stande på Bogforum, Art Bubble og Danmarks Læringsmesse) til kun 119,00 DKK + porto.

Jon Ranheimsæter er uddannet på Den Grafiske Højskole og har bl.a. modtaget Kulturministeriets Illustratorpris og Børnebibliotekarernes Kulturpris for sine børnebøger.

Pressen skrev:

“… en meget, meget underholdende oplevelse for både børn og voksne.”
Pædagogen.dk

“Jon Ranheimsæters billedbog »Lars og Lone alene hjemme« er en forældregyser af rang.”
Berlingske

“Det er skæg og ballade og gas. Og den er på den måde lidt vel programmatisk for min sarte smag – hvis ikke det lige var fordi at den slet og ret er skide skæg.”
jakobkragh.blogspot.dk

“Bogen er vildt grotesk og sjov, både for barnet og den voksne.”
Lærerværelset.dk

“Men bogen er måske nok så meget til den voksne. Den kan nemt læses som en indsigelse mod tidens modepædagogik. Her er jo ansvar for egen læring og udvikling så det gør noget.”
DBC lektøranmeldelse af Jens Verner Nielsen

“En velgennemført joke for børn fra ca. 4 år, som formentlig vil nyde at se alt det forbudte ført ud i livet og modige voksne med sans for slapstick-humor.”
DBC lektøranmeldelse af Vibeke Munch Kofoed

Læs mere

Dyrenes ABC

249,00 DKK

Billedbog, hardcover
60 sider i farver
29,5 x 25 cm (tværformat

Tekst af Lene Ewald Hesel
Illustrationer af Simon Bang

Da Dyrenes ABC udkom i 1998, var den en omgående billedbogs-klassiker. Børnene skulle sammen med deres far og mor gætte, hvilket dyr der hørte sammen med hvilket bogstav. Godt hjulpet på vej af Lene Ewald Hesels finurlige tekster og Simon Bangs flotte, naturalistiske tegninger af dyr. Hvert opslag i denne billedbog er en sproglig og æstetisk nydelse, uanset om man er voksen eller barn.

Dyrenes ABC er solgt i mange tusind eksemplarer og genoptrykt flere gange, men har de seneste år været udsolgt fra forlaget — troede man da. Men illustrator Simon Bang fandt dette efterår nogle kasser med de allersidste eksemplarer i perfekt stand. Disse tilbydes nu i Forlaget Eudors webshop (og på vores stande på Bogforum, Art Bubble og Danmarks Læringsmesse) til kun 249,00 DKK.

Pressen skrev:

“Ethvert ordentligt hjem bør stille denne her ved siden af Halfdans.””
Weekendavisen, oktober 1998

Bestil bogen til dit eget barn, til et barnebarn eller til dine venners børn — den oplagte fødselsdagsgave eller julegave!

Læs mere

Bella-Ballade står op

169,50 DKK

Det er morgen, og Bella skal op og i børnehave. Men der er lige en masse ting, Bella skal nå, før de tager af sted.

Billedbøgerne om Bella-Ballade udkom første gang for 20 år siden, men de holder stadig. Historierne præsenterer en tryg og genkendelig hverdag med overkommelige problemer og hyggelige gentagelser.
Bøgerne henvender sig til børn på 2-4 år og deres forældre; både børn og voksne kan genkende de små pudsige hverdagssituationer og grine ad Bella – og måske også en lille smule ad sig selv.
Teksten er let og overskuelig og velegnet til højtlæsning. Illustrationerne, hvoraf nogle er set fra skæve og sjove vinkler, er enkle og farveglade.

Hardcover, 32 sider i format 160×160 mm.

Læs mere

Bella-Ballade skal i bad

169,50 DKK

Det er aften, og Bella skal i bad. Men det er der også mange andre ting, der skal, synes Bella.

Billedbøgerne om Bella-Ballade udkom første gang for 20 år siden, men de holder stadig. Historierne præsenterer en tryg og genkendelig hverdag med overkommelige problemer og hyggelige gentagelser.
Bøgerne henvender sig til børn på 2-4 år og deres forældre; både børn og voksne kan genkende de små pudsige hverdagssituationer og grine ad Bella – og måske også en lille smule ad sig selv.
Teksten er let og overskuelig og velegnet til højtlæsning. Illustrationerne, hvoraf nogle er set fra skæve og sjove vinkler, er enkle og farveglade.

Hardcover, 32 sider i format 160×160 mm.

Læs mere

Gustav og Raketbroderskabet 7: Tvekamp

225,00 DKK

Bestil bogen i dag og få den leveret med posten i løbet af få dage!

Børnebøgerne om Gustav er fyldt med humor, spænding og uhygge for de 9-12-årige.

Læs bogens 1. kapitel.

Skrevet af Frank Madsen med over 90 dynamiske og medfortællende farveillustrationer af Sussi Bech.

Robotkamp på liv og død:

Rumpigen Stellas onde stedmoder Xenia lander med sin rumflåde udenfor Grødby. Xenias robotter går i gang med at lede efter Stella og hendes far. Stella, Gustav og hans venner er ude i bunkeren i skoven for at vise deres fysiklærer det uhyggelige exo-skelet, rumskurken Beriah har bygget. Snart mødes de i en robotkamp på liv og død!

Ekstra tech-sider:

Fire sider sidst i bogen om dødsstrålens historie, virkelighedens dødsstråler og forslag til sjove aktiviteter med dødsstråler.

64 sider sjov, spænding, uhygge og fede tegninger! Danmarks mest gennemillustrerede bogserie for børn.

Bind 7 af i alt 10.

Læs mere

Eks Libris 7: Bob Dylan svarer ikke

149,50 DKK

Bestil den 7. samling af tegneserien Eks Libris og modtag den med posten i løbet af få dage!

52 satiriske skildringer af litteraturens verden, skrevet af Frank Madsen og tegnet af Sussi Bech til Weekendavisens litteraturtillæg.

Læs om Bob Dylan, hvis genialitet toppede, da han undlod at svare Nobelpriskomitéen. Læs om Hemingways befrielse af Ritz Bar fra tyskerne i Paris 1944. Se Jørgen Leth i rollen som Buzz Lightyear, Lars Løkke som Odysseus og Donald Trump som hr. Tudse fra “Vinden i Piletræerne”. Få forklaret skandalen i SKAT som en molbohistorie. Oplev Georg Brandes på de sociale medier, Anne Pande som undercover-praktikant på Christiansborg og Lotte, der bliver træt af den daglige trummerum som lesbisk.

Læs mere

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.