Flip book element

Aida Nur (Sussi Bechs Samlede Værker 2)

325,00 DKK

Sussi Bechs samlede værker, bind 2

Dette er andet bind i samleserien “Sussi Bechs Samlede Værker”, der også vil omfatte “Dalila den Drevne”, “Nofret”, “Zainab” og Sussi Bechs øvrige produktion. I alt 7 bind i luksusudgave med masser af ekstramateriale om Sussi og tegneseriernes tilblivelse.

Bestil “Aida Nur” i dag og modtag bogen med posten i løbet af få dage!

Bestil også bind 1, den samlede, farvelagte udgave af “Dalila den Drevne”, i samme format og udstyr.

Bind 3, der udkommer september 2018, tager fat på Sussis “Nofret”-album. Der planlægges et nyt bind i samleserien hvert halve år.

Krimidrama fra 1920’ernes Egypten: Mumier, mord og mavedans!

Egypten 1922. Danserinden Aida Nur hvirvles ind i dramatiske intriger, da hun ved et tilfælde bliver mellemhandler i ulovligt salg af oldsager fra en hidtil ukendt faraograv.

»Aida Nur« blev oprindelig udgivet 1991-93 som to album i softcover, tegnet i Sussis sikre og flotte streg, efter først at have været bragt som føljeton i Dagbladet B.T.

Hermed i samlet udgave i hardback.

Ekstramateriale

Denne udgave indeholder desuden 28 siders ekstramateriale med interview, reproduktion af skitser og originaltegninger, Sussis fotos fra researchrejser i Egypten, klip fra serien “Margot og Alistair”, som blev tegnet til hæftet “Stegte Striber” nr. 4 og som var inspirationen til seriens hovedpersoner samt den 4-siders tegneserie “Den første kærlighed”, hvor figurerne fra “Aida Nur” og “Nofret” optræder sammen for første og eneste gang.

Luksusudgave

Udgivelsen er i ekstra stort format, trådhæftet og trykt på 130g silk artpaper.

Tegneserie
Fra 9 år
128 sider, alle i farver
Hardback, 31,5 x 23,5 cm

Læs mere

Lars og Lone alene hjemme

119,00 DKK

Billedbog, hardcover
Fra 4 år
24 sider
Format 22,5 x 24,5 cm

Skrevet og illustreret af Jon Ranheimsæter

Kåret som en af Danmarks bedste børnebøger i “Værker i børnelitteraturen” fra 2010 af Kari Sønsthagen og Torben Weinreich.

Da Lars og Lone alene hjemme udkom i 1997, vakte den en del opsigt. En helt igennem politisk ukorrekt billedbog af Jon Ranheimsæter om to børn, som er alene hjemme, mens far er på arbejde (en mor hører vi ikke noget om). De får matador-mix, skumfiduser og cola til morgenmad. De skærer sofaen i stykker med motorsaven – og Lones hånd ryger med, men det klarer Lars med snedkerlim og Gaffa. Inden far kommer hjem, får de sprængt huset i stykker ved at rode med fyret i kælderen. På sidste billede sidder de på burgerbar og Fars kommentar til dagen er: “Nå, men så har I ikke kedet jer.”

Lars og Lone alene hjemme blev en omgående nyklassiker og genoptrykt flere gange, senest i 2011. Det er denne udgave, vi nu sælger i Forlaget Eudors webshop (og på vores stande på Bogforum, Art Bubble og Danmarks Læringsmesse) til kun 119,00 DKK + porto.

Jon Ranheimsæter er uddannet på Den Grafiske Højskole og har bl.a. modtaget Kulturministeriets Illustratorpris og Børnebibliotekarernes Kulturpris for sine børnebøger.

Pressen skrev:

“… en meget, meget underholdende oplevelse for både børn og voksne.”
Pædagogen.dk

“Jon Ranheimsæters billedbog »Lars og Lone alene hjemme« er en forældregyser af rang.”
Berlingske

“Det er skæg og ballade og gas. Og den er på den måde lidt vel programmatisk for min sarte smag – hvis ikke det lige var fordi at den slet og ret er skide skæg.”
jakobkragh.blogspot.dk

“Bogen er vildt grotesk og sjov, både for barnet og den voksne.”
Lærerværelset.dk

“Men bogen er måske nok så meget til den voksne. Den kan nemt læses som en indsigelse mod tidens modepædagogik. Her er jo ansvar for egen læring og udvikling så det gør noget.”
DBC lektøranmeldelse af Jens Verner Nielsen

“En velgennemført joke for børn fra ca. 4 år, som formentlig vil nyde at se alt det forbudte ført ud i livet og modige voksne med sans for slapstick-humor.”
DBC lektøranmeldelse af Vibeke Munch Kofoed

Læs mere

Dyrenes ABC

249,00 DKK

Billedbog, hardcover
60 sider i farver
29,5 x 25 cm (tværformat

Tekst af Lene Ewald Hesel
Illustrationer af Simon Bang

Da Dyrenes ABC udkom i 1998, var den en omgående billedbogs-klassiker. Børnene skulle sammen med deres far og mor gætte, hvilket dyr der hørte sammen med hvilket bogstav. Godt hjulpet på vej af Lene Ewald Hesels finurlige tekster og Simon Bangs flotte, naturalistiske tegninger af dyr. Hvert opslag i denne billedbog er en sproglig og æstetisk nydelse, uanset om man er voksen eller barn.

Dyrenes ABC er solgt i mange tusind eksemplarer og genoptrykt flere gange, men har de seneste år været udsolgt fra forlaget — troede man da. Men illustrator Simon Bang fandt dette efterår nogle kasser med de allersidste eksemplarer i perfekt stand. Disse tilbydes nu i Forlaget Eudors webshop (og på vores stande på Bogforum, Art Bubble og Danmarks Læringsmesse) til kun 249,00 DKK.

Pressen skrev:

“Ethvert ordentligt hjem bør stille denne her ved siden af Halfdans.””
Weekendavisen, oktober 1998

Bestil bogen til dit eget barn, til et barnebarn eller til dine venners børn — den oplagte fødselsdagsgave eller julegave!

Læs mere

Bella-Ballade står op

169,50 DKK

Det er morgen, og Bella skal op og i børnehave. Men der er lige en masse ting, Bella skal nå, før de tager af sted.

Billedbøgerne om Bella-Ballade udkom første gang for 20 år siden, men de holder stadig. Historierne præsenterer en tryg og genkendelig hverdag med overkommelige problemer og hyggelige gentagelser.
Bøgerne henvender sig til børn på 2-4 år og deres forældre; både børn og voksne kan genkende de små pudsige hverdagssituationer og grine ad Bella – og måske også en lille smule ad sig selv.
Teksten er let og overskuelig og velegnet til højtlæsning. Illustrationerne, hvoraf nogle er set fra skæve og sjove vinkler, er enkle og farveglade.

Hardcover, 32 sider i format 160×160 mm.

Læs mere

Bella-Ballade skal i bad

169,50 DKK

Det er aften, og Bella skal i bad. Men det er der også mange andre ting, der skal, synes Bella.

Billedbøgerne om Bella-Ballade udkom første gang for 20 år siden, men de holder stadig. Historierne præsenterer en tryg og genkendelig hverdag med overkommelige problemer og hyggelige gentagelser.
Bøgerne henvender sig til børn på 2-4 år og deres forældre; både børn og voksne kan genkende de små pudsige hverdagssituationer og grine ad Bella – og måske også en lille smule ad sig selv.
Teksten er let og overskuelig og velegnet til højtlæsning. Illustrationerne, hvoraf nogle er set fra skæve og sjove vinkler, er enkle og farveglade.

Hardcover, 32 sider i format 160×160 mm.

Læs mere

Gustav og Raketbroderskabet 7: Tvekamp

225,00 DKK

Bestil bogen i dag og få den leveret med posten i løbet af få dage!

Børnebøgerne om Gustav er fyldt med humor, spænding og uhygge for de 9-12-årige.

Læs bogens 1. kapitel.

Skrevet af Frank Madsen med over 90 dynamiske og medfortællende farveillustrationer af Sussi Bech.

Robotkamp på liv og død:

Rumpigen Stellas onde stedmoder Xenia lander med sin rumflåde udenfor Grødby. Xenias robotter går i gang med at lede efter Stella og hendes far. Stella, Gustav og hans venner er ude i bunkeren i skoven for at vise deres fysiklærer det uhyggelige exo-skelet, rumskurken Beriah har bygget. Snart mødes de i en robotkamp på liv og død!

Ekstra tech-sider:

Fire sider sidst i bogen om dødsstrålens historie, virkelighedens dødsstråler og forslag til sjove aktiviteter med dødsstråler.

64 sider sjov, spænding, uhygge og fede tegninger! Danmarks mest gennemillustrerede bogserie for børn.

Bind 7 af i alt 10.

Læs mere

Eks Libris 7: Bob Dylan svarer ikke

149,50 DKK

Bestil den 7. samling af tegneserien Eks Libris og modtag den med posten i løbet af få dage!

52 satiriske skildringer af litteraturens verden, skrevet af Frank Madsen og tegnet af Sussi Bech til Weekendavisens litteraturtillæg.

Læs om Bob Dylan, hvis genialitet toppede, da han undlod at svare Nobelpriskomitéen. Læs om Hemingways befrielse af Ritz Bar fra tyskerne i Paris 1944. Se Jørgen Leth i rollen som Buzz Lightyear, Lars Løkke som Odysseus og Donald Trump som hr. Tudse fra “Vinden i Piletræerne”. Få forklaret skandalen i SKAT som en molbohistorie. Oplev Georg Brandes på de sociale medier, Anne Pande som undercover-praktikant på Christiansborg og Lotte, der bliver træt af den daglige trummerum som lesbisk.

Læs mere

Hvor er Kitty?

149,50 DKK

Læs-let bog for drenge og piger fra 8 år. Bestil i dag og modtag bogen i løbet af få dage!

Klik og læs 6 sider fra bogen.

Det er nat. Ida og Emil er i sommerhus. »Krads! Krads!« lyder det ved døren. Det er deres kat, Kitty. Emil lukker den ud. Men næste dag er Kitty borte. »Hvor er Kitty?« spørger Emil. »Ude og fange mus,« siger far. Men mor er også urolig.

Skrevet og illustreret af Sussi Bech. Bogserien om Emil og hans lillesøster emmer af dansk sol og sommer.

Der er udkommet 3 bind i serien “På ferie med Emil”.

Lix 5 (Let 12).

Læs mere

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.